ПРИЈАВА ИСПИТА У ЈУЛСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ

Објављено: 21.06.2022 08:55 Објавио: Јован Стевановић

Обавештавају се студенти свих одсека Природно-математичког факултета у Косовској Митровици да ће се пријава испита за Јулски испитни рок обавити у периоду од 23.06. до 24.06.2022. год. до 14 часова путем платформе iStudent.

 

Важно: Студенти су ОСЛОБОЂЕНИ плаћања трошкова за пријаву испита САМО ЗА ПРВУ И ДРУГУ ПРИЈАВУ изабраног испита, ЗА СВАКУ НАРЕДНУ ПРИЈАВУ изабраног испита, у року за пријаву испита, ПЛАЋА СЕ:

Пријава испита после истека рока за пријаву испита ПЛАЋА СЕ:

Испит се НЕ МОЖЕ пријавити на дан одржавања испита.

 

Важно: Испит се сматра пријављеним тек након потврђивања истог, путем платформе iStudent, кликом на пријављени испит, у делу "изабрани испити", након чега испит добија статус "потврђен од стране студента".

 

Студенти свих одсека Природно-математичког факултета у Косовској Митровици који се финансирају из буџета за пријаву испита морају да испуњавају следеће услове:

- оверен летњи семестар у школској 2021/22;

- попуњена анкета за студенте.

 

Студенти свих одсека Природно-математичког факултета у Косовској Митровици који се финансирају као самофинансирајући студенти за пријаву испита морају да испуњавају следеће услове:

- оверен летњи семестар у школској 2021/22;

- попуњена анкета за студенте;

- уплаћен целокупан износ школарине (обавештење о висини школарине и динамици уплата се налази на сајту Факултета, а за сва остале информације обратите се лично или путем средстава комуникације Служби за наставу и студентска питања на Факултету).

 

Испити ће се одржати у периоду од 27.06. до 08.07.2022. године по истакнутом распореду.

 

СТУДЕНТСКА СЛУЖБА

 

Распоред испита


Одсек Ниво студија
Биологија ОАС МАС ДАС
Хемија ОАС МАС ДАС
Географија ОАС МАС  
Математика ОАС МАС  
Физика ОАС МАС  
Информатика ОАС МАС  
 
© 2019 - 2023 Природно-математички факултет. Сва права задржана. Design & Developed by: Дубљанин