КОНКУРС за Летњу школу руског језика и културе

Објављено: 25.02.2020 07:16 Објавио: Зоран Драговић

На   основу   Уговорa   о   научно-образовној   сарадњи,  број   11-5/32, између  Белгородског државног технолошког универзитета ,,В. Г. Шухов” (Руска Федерација) и Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици, расписује се

 

КОНКУРС

 

за Летњу школу руског језика и културе која се одржава на Белгородском државном технолошком универзитету ,,В. Г. Шухов” (Руска Федерација) у периоду од 1. до 26. јула 2020. год.

Студенти се могу пријавити за следеће нивое језика: основни, средњи и напредни.

Учешће је предвиђено за 10 студената (основних, мастер и докторских студија)

За пријаве на Конкурс потребно је доставити:

Рок за пријаву: 15. март 2020. год

Трошкове смештаја и исхране у потпуности ће обезбедити Белгородски државни технолошки универзитет. За студенте који буду изабрани на Конкурсу трошкове превоза сносиће матични факултет.

            Пријаву на Конкурс, са пратећом документацијом, доставити мејлом (dragana.јакsic@pr.ac.rs), лично или поштом, Ректорату Универзитета (Драгани Јакшић), најкасније до 15. марта 2020. године. Непотпуна или неблаговремено достављена документацијa неће бити разматрана.

Имена изабраних студената биће објављена на сајту Универзитета у Приштини, са привременим седиштем у Косовској Митровици (www.pr.ac.rs).

© 2019 - 2024 Природно-математички факултет. Сва права задржана. Design & Developed by: Дубљанин