Конкурс за демонстраторе

Објављено: 30.10.2020 11:50 Објавио: Јован Стевановић

ДЕКАН Природно-математичког факултета Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици, објављује конкурс за избор у звање:

 

- једног сарадника ван радног односа - демонстратора за помоћ у настави на основним академским студијама - Хемија за ужу научну област Органска хемија и биохемија, за школску 2020/2021. годину.

- једног сарадника ван радног односа - демонстратора за помоћ у настави на основним академским студијама - Математика за ужу научну област Математика, за школску 2020/2021. годину.

- једног сарадника ван радног односа - демонстратора за помоћ у настави на основним академским студијама - Географија за ужу научну област Друштвена географија и Демографија, за школску 2020/2021. годину.

Кандидати треба да испуњавају услове предвиђене у чл. 86 Закона о високом образовању („Сл.гласник РС“, бр. 88/2017, 27/2018 и 73/2018) и у чл. 4. Правилником о поступку и условима за стицање звања сарадника ван радног односа – демонстратора Природно-математичког факултета Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици, који се налази на сајту Природно-математичког факултета.

            У пријави слободне форме навести име и презиме кандидата, датум и место рођења, адресу становања, контакт телефон и e-mail адресу, као и прилоге који се достављају.

            Уз пријаву је неопходно доставити радну биографију, фотокопију или очитану личну карту, уверење о статусу студента, фотокопију дипломе и додатка дипломи или уверења о завршеним основним академским студијама и уверење о положеним испитима уколико диплома није издата, као и одговарајуће прилоге који поткрепљују наводе кандидата у пријави (нпр. копије сертификата, похвалница, објављених радова у научним и стручним публикацијама и др.). 

Пријаве кандидата са прилозима могу се послати препорученом пошиљком или предати лично Природно-математичком факултету, Лоле Рибара бр. 29, у року од 8 дана од дана објављивања конкурса.

             

Непотпуне и неблаговремено достављене пријаве биће одбачене.

           Конкурс је објављен на сајту Факултета, дана 30. 10. 2020. године. 




© 2019 - 2024 Природно-математички факултет. Сва права задржана. Design & Developed by: Дубљанин